Пройти тест онлайн

Як мова впливає на мислення

14.07.2018

Вивчати мови нелегко. Ми сповнені ентузіазму, коли тільки починаємо відвідувати курси англійської, та в інші дні здається, що відчутного прогресу немає, і навчання вже не таке легке, і мотивація починає вичерпуватися. У такі дні непогано б отримати трішки натхнення.

Приємно почати читати статтю або книгу, дивитися телесеріал або фільм в оригіналі, і усвідомлювати, що все розумієш, горизонт сприйняття став ширшим. Ще один спосіб підтримати своє прагнення навчання – дізнатися, наскільки це корисно. Ви вже встигли подивитися відео про те, наскільки вивчення ще однієї мови допомагає мозку? Пропонуємо ще один погляд на те, як мова, котрою людина спілкується, впливає на її мислення.

Якщо вам здається, що мова, якою ви говорите, ніяк не впливає на те, як ви думаєте, і предмет залишається все тим же, як би ви його не називали, пропонуємо подивитися наступне відео та замислитися. А чим більше мов ми знаємо, тим ширший погляд на життя та речі навколо ми отримуємо – чи це не привід продовжувати вчити англійську?