Пройти тест онлайн

Тренінги і підготовка до літнього семестру: як пройшов квітень у наших викладачів

Тренінги і підготовка до літнього семестру: як пройшов квітень у наших викладачів
1.05.2024

Навчальний рік поступово добігає кінця, але не в Першому Кембриджському центрі!

У квітні наші викладачі традиційно ходили на тренінги та навчалися нового. Та головне — готувалися до літніх курсів, набір на які вже стартував!

Отож, дізнаймося детальніше, як наші викладачі розвивались у квітні та що чекає всіх наших студентів.

Скоріше записуйтесь у літні групи!

Тут

Підготовка до літнього семестру

Вже у перші дні місяця асистентка академічного директора Ірина Чернівчан провела дві зустрічі для всіх викладачів Першого Кембриджського центру, аби розповісти деталі нових літніх курсів.

Перші групи запускаються вже у червні. Це будуть розмовні, інтенсивні та експрес-курси для дітей, дорослих та підлітків, а також підготовка до міжнародних іспитів.

Тож Ірина представила всі програми викладачам та розповіла про:

  • відмінності між наповненням курсів;
  • тривалість програм;
  • способи перевести студентів з весняного навчання у літні групи;
  • а також відповіла на всі додаткові запитання.

Якщо і ви хочете дізнатись більше про літні групи, курси на які можна потрапити та інші деталі про літній семестр, переходьте за посиланням.

Тренінг з першої домедичної допомоги

9 та 11 квітня інструктори «FAST Перша допомога і спецпідготовка» провели онлайн-тренінг про надання першої допомоги.

Цього разу до події долучились не лише викладачі, а й усі охочі з команди Першого Кембриджського центру.

Разом ми навчалися правильно реагувати на ситуації, коли людям потрібна допомога, й надавати її так, аби максимально підвищити шанси на виживання.

Основне, чого навчилася команда на тренінгу, це:

  • оцінювати стани постраждалих;
  • зупиняти різного роду кровотечі;
  • правильно поводитися з тілами постраждалих задля безпеки;
  • проводити серцево-легеневу реанімацію;
  • користуватися автоматичним зовнішнім дефібрилятором;
  • а також надавати допомогу при невідкладних станах.

Людське життя — найбільша цінність, і ми серйозно ставимось до цього твердження. Ми працюємо з людьми, і непередбачувані обставини можуть трапитись в будь-який момент, особливо враховуючи війну в Україні.

Ще з 2017 року команда FAST — наш побратим у тренінгах з надання першої домедичної допомоги. Цього разу ми проводили тренінг онлайн, і я дуже задоволена рівнем ефективності навчання і залученості команди.

Марина Гордієнко, COO Першого Кембриджського центру

Турбота про людей навколо, особливо в умовах війни, виражається зокрема й у нашій готовності реагувати на невідкладні стани та надзвичайні ситуації.

Тому такі навички — це must-have, і ми впевнено продовжуємо навчатися та створювати безпечний простір навколо.

Навчання для ветеранів у Першому Кембриджському центрі

Більше

MEL and PEC Training Session

Для того, аби робота наших викладачів зі студентами була максимально продуктивна та злагоджена, вони користуються професійними платформами, зокрема MyEnglishLab та Pearson English Connect.

Ірина Чернівчан 23 квітня зустрілася з тічерами для того, аби розповісти їм про оновлення платформи та розкрити усі переваги роботи з нею.

Оскільки ми тісно співпрацюємо із видавництвом Pearson, ми знаємо про всі нові продукти й оновлення першими. Наші викладачі увесь семестр вже в повному обсязі користуються перевагами платформи Pearson English Connect.

Ірина Чернівчан

Тренінгова сесія була присвячена питанням та відповідям щодо платформи. Крім того, викладачі поділилися між собою досвідом користування додатковими матеріалами. А ще вивчили нові інтегровані додатки зі штучним інтелектом для перевірки рівня текстів та обговорили, як краще давати фідбек студентам.

Після цього 30 квітня відбувся останній в місяці захід, який провела Анна Олексюк.

Clarification of difficult concepts and memorising techniques

Отож, квітень завершився традиційним Professional Development Day, який цього разу був присвячений тому, як на уроках пояснювати складні поняття, та які існують техніки для запамʼятовування інформації.

У рамках тренінгу викладачі розібрали теорію та практичні завдання, які можна використовувати на заняттях.

Для викладачів є певні складні теми, тож ми обговорювали, чому саме вони, та як оптимізувати пояснення інформації студентам та відпрацювання, щоб максимально швидко і просто їх засвоїти.

Анна Олексюк

Що мається на увазі під складними темами? Це, наприклад, проблема, того, що саме робить певне слово складним. Може бути таке, що його неможливо перекласти українською, або ж у нього складна граматика, написання чи вимова. Саме з цим і розбирались на тренінгу.

Отож, тепер з покращеними знаннями наших викладачів та гарним настроєм можна сміливо входити у навчальний процес в літній семестр.

Англійська — це цікавий та наповнений новим досвідом шлях, на якому кожен урок важливий. Тож проходьте його з користю та насолодою разом із Першим Кембриджським центром!